Daftar Saiki

Ndaftar | Mlebu

BABAGAN

A' Design Award and Competition iki sayembara rancangan paling gedhe ana ing donya kang ngewenehi hadiah marang rancangan, konsep rancangan, lan produk lan jasa sing paling apik.

Gulung mudun utawa klik ing kene kanggo info sing luwih lengkap


Vision, Mission, Action

SESANTI

Nyoroti, Ngiklanake lan Ndorong rancangan kang apik, perancang, lan perusahaan rancangan kanggo mangsa ngarep sing luwih apik. A' Design Award iku digawe kanggo nyalurke perhatian penerbit, media interaktif, kritikus rancangan, distributor lan panuku menyang pemenang penghargaan. Semboyane A' Design Award iki "Ars Futura Cultura", yaiku Seni kang Ngasilke Mangsa Ngarep, Seni kanggo Kebudayaan Mangsa Ngarep. Kitha pracaya yen mangsa ngarep iku dibentuk nganggo seni, rancangan, lan teknologi, mangkono dibutuhake rancangan apik kanggo mangsa ngarep sing luwih apik.

MISi

Nyediani panggon kang adil, nduwe etika, lan kompetitif kanggo perusahaan, perancang, lan inovator saka kabeh bidang sing duwe tingkatan pengalaman beda-beda, bidang lan fokus pasar sing beda-beda supaya podho saingan ing kene. A' Design Award iki tujuane meranake lakon kang nggabungake, ngundang kabeh perancang, perusahaan, penonton lan pers bareng-bareng dadi siji. A' Design Award iki uga kanggo nyoroti produk lan jasa kang apik.

TUMINDAK

A' Design Award iki ora mung maujud penghargaan, iki dadi ukuran kanggo kwalitas lan kasampurnan rancangan, penghargaan iki dikenali ing donya lan menehi perhatian gedhe marang perusahaan rancangan, profesional, lan grup sing tertarik. Menang ing A' Award iku diibaratke sertifikat kanggo kepakaran perancang, bukti kwalitas kanggo perusahaan. Nduweni Penghargaan A' bakalan narik penonton sing tertarik karo rancangan saka ngendi wae, pemenang bakal bisa golek proyek kang luwih apik lan profile kang luwih dhuwur, lan mimpin penjualan.


Waca Ringkesan Sayembara

----The Award

SAPA SING DIHADIAHI?

A' Design Award diwenehake marang rancangan sing paling apik; apa kuwi sing maujud konsep, rancangan utawa produk dadi, loro-lorone kabeh ditampa.

TROPI KANG UNIK

Tropine A' Award iki dirancang nganggo teknik produksi sing paling anyar kanggo negesake isi kang inovatif saka para pemenang.

NYOROTI INOVASI

Tropi Anugerah iki digawe nganggo cetakan 3D wesi saka stainless steel, penghargaan mas lan platina dilapisi nganggo warna mas.


Waca Babagan Tropi kang Luwih Lengkap

----Musuem of Design----
Musuem of Design----
Musuem of Design

PAMERAN

The Museum of Outstanding Design, iki museum rancang sing dibangun dening A' Design Award kanggo mamerake rancangan-rancangan sing menang.

APA KARYAMU WIS ANA ING MOOD?

Kabeh pemenange A' Award disediani panggon pameran gratis ing Mood. Desain cilik utawa gedhe ora masalah, kabeh bakal dipamerake.

KITHA BAKAL MBANTU

Yen panjenengan ora bisa ngirimake desain ing versi fisik, kitha bakal nyetak poster lan mamerake desainmu.


Ndelok Pameran Desain

----Award Certificate

SERTIFIKAT

Rancangan pemenang bakal diwenehi sertifikat unik sing dibingkai nganggo wesi, dicetak nganggo kertas kandel, ngatonke jenenge rancangan lan perancange.

NJELASAKE PENGHARGAAN

Sertifikat Pemenang bakal njelasake tipe penghargaan sing dimenangi, lan ditandatangani dening Presiden, Wakil Presiden, lan Koordinator Dewan Juri saka A' Award.

NAMPILAKE KODE QR

Sertifikat Pemenang nampilake Kode QR kang bisa dipindai dening Pembaca Kode QR kanggo ngecek keasliane sertifikat.


Mangerteni Babagan Sertifikat Penghargaan

----Press

BUKU TAUNAN

Omah Penerbitane dewe, Designer Press, dibangun dening A' Design Award kanggo nyebarake rancangan-rancangan sing menang.

NGIRIMAKE MENYANG PENERBIT

Buku A' Design Award Winner Designs' sing versi cetak disalurake menyang anggota-anggota pers penting.

PANJENENGAN KALEBU

Kabeh rancangane Pemenang diturutake ana ing buku pemenang kang gratis, pemenange uga didaftarake dadi co-editor buku iki.


Tuku Buku Winners Booking versi E-Book ing Kene

----Galanight

EDISI CETAK & DIGITAL

Buku para pemenang iki kasediya ana ing edisi cetak lan digital, dirancang, dicetak, lan disalurake ing Italia.

CETAKAN DIGITAL

Bukune dicetak nganggo cara digital nganggo warna lan nganggo kertas bebas asem kanggo nampilake kwalitas presentasi rancangan kang tahan suwe, lan uga bagus kanggo nambah koleksi rancangan.

MONGGO DIPRIKSA

Versi cetak saka buku iki kasediya online lan bisa dipesen ing A' Design Award.

Tuku Buku Pemenang A' Versi Cetak

----Galanight----Galanight

GALANIGHT

A' Award & Competition nganakake Galanight & Award Ceremony (pesta lan Upacara Penghargaan) kang unik cedhak karo Danau Como ing Italia kanggo para perancang sing menang.

SABEN WONG ANA IN KENE

Anggota Pers, Pemimpin Industri, Perancang lan Perusahaan kabeh diundang kanggo maujudake jaringan kesempatan kanggo pemenang.

PANJENENGAN UGA DIUNDANG

Kabeh pemenang diundang lan beda karo penghargaan liyane, teka menyang Gala-Night iki gratis.


Ndelok Gambar Gala Night Taun Sadurunge

----Press

LA NOTTE PREMIO A'

Pesta Perayaan disiapke eksklusif kanggo pemenang-pemenang unggulane A' Design Award. Uga dianakake kanggo ngerayakake "Designer of the Year".

ARS FUTURA CULTURA

AIBA, ISPM, IBSP, IAD, ICCI lan IDC ketemu kanggo ngrembuk strategi lan kebijakan kanggo disiplin rancangan. Anggota bisa melu pertemuane.

KONSORSIUM RANCANGAN

WDC iku agen rancang global multinasionalkang nduwe kantor ing akeh negara. Nampa pemenang A' Design Award Platinum lan Gold.


Niliki World Design Consortium

----Award Summary

PATRON & SPONSOR

Wis bertaun-taun, A' Design Award & Competitions wis entuk langganan saka akeh institusi kang prabawa. Nalikane sponsor lan langganan ana macem-macem saben taune, penghargaane wis diakui karo institusi-institusi kayata: BEDA, Bureau of European Design Associations, Politecnico di Milano University, Como Municipality Culture Department and Ragione Lombardia. Media included Yanko, Dezeen, Dexigner, DesignBoom, lan Liyo-Liyane.

INVESTASI

Melu ing A' Design Award & Competition iku ora ono resikone yen lewat pemriksaan awal kang disediyani gratis kanggo saben pendaftar, lan A' Design Award & Competition ora njaluk biaya tambahan marang pemenang penghargaan. A' Design Award & Competition ngetokake kurang-luwih ewonan euro kanggo rancangan sing menang, kang dampake bisa nganti sakrega puluhan ewonan euro. Perusahaan lan perancang nganggo logone kitha kanggo narik pemimpin anyar.

PENGHARGAAN ING JUMLAH

Penghargaane iki lagi wae entuk ketenaran saben taune. Saiki A' Design Award & Competition nduwe jutaan pemirsa, puluhan ewu pendaftaran, ewonan pengajuan, atusan peserta galanight lan pameran saka wolung puluh negara. Jumlah lan statistik kang wish dianyari bisa digoleki ing lamane web A' Design Award & Competition. Kitha pracaya yen jumlah kuwi penting kanggo perancang kanggo mangerteni artine dadi pemenang.


Ndelok A' Award ing Jumlah

----Jury

DEWAN JURI A' AWARD

Dewan jurine A' Award iki kabentuk saka lusinan profesional lan akademisi, saben rancangan entuk kepentingan lan wektu sing padha kanggo penjurian.

DEWAN JURI KANG BERPENGALAMAN & IMBANG

Senadyan berubah terus saben taune, Dewan Jurine A' Award iki kasediya ing komposisi akademisi, Pebisnis, lan anggota Focus Group kang apik.

RISET LEWAT PEMILIHAN

Wektu proses pemilihan, anggota dewan juri ngisi survei kriteria khusus, lan mangkono nunjukake kepiye kategori iku kudu dipilh ing mangsa ngarep.


Ndelok Dewan Juri A' Design Award ing Kene

----Methodology

METODOLOGI A'

A' Design Award nyediani metodologi kang wis dikembangake kanggo pemilihan karo penilaian kang wis standar, kriteria pemilihan, lan liyo-liyane.

SKOR KANG ANA STANDARE

Skor ing kene wis ana standar miturut a) Bobot Kriteria, b) Rata-rata Skor saka Anggota Juri, c) Rata-rata Skor saka Kabeh Taun.

PEMILIHAN INTUITIF

Dewan juri milih online, mangkane ora ana kang mengaruhi pilihane juri liya, pemilihan iki sakjane gampang nanging uga mbutuhake analisis kang ngati-ati marang rancangan sing dipilih.


Mangerteni Babagan Pemilihan & Metodologi ing Kene

----Methodology

DIDORONG RISET

A' Design Award and Competition dikembangake minangka bagian saka disertasi Ph.D. ing Politecnico di Milano sawise analisis marang 800 Sayembara Rancangan.

RISET KANG NAMBAH TERUS

Wadah iki terus dikembangake karo kasil survei, lan lewat riset kang lagi dilakoni kanggo nyediyani secara maksimum marang para pemenang.

SAYEMBARA KANG ADIL

A' iki ora ana hubungane karo cabang kebudayaan, grup politik utawa institusi liyane, lan dewan jurine kabeh bebas wektu pemilihan, rancanganmu bakal dibiji secara adil.


Teori & Praktek Saembara Rancangan

----Winners Kit----
Winners Kit

KIT KANGGO PEMENANG A'

Kit kanggo Pemenang A' Design Award dipisah dadi loro: 1. Maujud Layanan & 2. Komponen Fisik.

PAKET

Paket iki isine sertifikat penghargaan, tagihan, manual kanggo pemenang, tropi penghargaan, Poster A3 & Sertifikat A3, Buku Taunan, lan liyo-liyane.

ENTUK GRATIS

Kit kanggo Pemenang iki gratis lan dibagekake marang kabeh pemenang ing Gala-Night lan Pameran. Yen panjenengan ora bisa teka menyang acarane panjenengan uga bisa pesen.


Pesen Paketmu ing Kene

----Register ----Winner Logo----Award Winner Logo

LOGO PEMENANG

Pemenange A' Design Award diwenehi logo kang bisa digunakake kanggo hubungan lan kampanye marang masyarakat.

AKEH FORMAT

Logo Pemenang kasediya ing akeh format karo & tanpa taun kemenangan, lan bisa digunakake kanggo iklan ing kabeh macem.

PANGGUNAAN SELAWASE

Logo kanggo Pemenang iki kasediya gratis kanggo kabeh pemenang, lan A' Design Award and Competitions maringi panggunaan tanpa batas marang pemenang.


Unduh Logo Pemenang ing Kene

* Soroti Kaunggulan Rancanganmu. Tarik Penonton kang Sensitif karo Rancangan. Pemenang bisa nggunakake logo pemenang pengghargaan kanggo komunikasi.
----------------

TAMBAHAN KEUNGGULAN

Logo Pemenang A' Design Award nyoroti keunggulan rancang tambahan kang nempel ing karya, produk, lan layanane panjenengan.

ING KOMUNIKASI

Kanggo ngangkat kadudukane pemenang penghargaan lan entuk keuntungan liyane, pemenang nggunakake logo ing komunikasine.

NYIPTAKAKE PAMBEDA

Logo Pemenang A' Design Award' iki nggawe dampak positif sakwektune keputusan klien marang produk utawa layanan.


Ngunduh Logo Pemenang ing Kene

----Design Mediators

MEDIASI

Dadi pemenang penghargaan iku namung wiwitan, Penghargaan Desain A' nyediyani layanan Mediasi lan Pialangan kanggo para pemenang.

PERSETUJUAN KABEH PIHAK

Perancang kuwi tiyang kang loma, sopan sing bisa wae kangelan nggawe kontrak karo CEO perusahaan sing luwih kuat, luwih cepet.

MBANTU KONTRAK

A' Design Award barengan karo Mediator Rancang, nyediyani dukungan marang perancang kanggo nggawe kontrak hukum karo perusahaan.


Niliki Mediator Desain ing Kene

----Salone del Designer

SALONE DEL DESIGNER

A' Design Awar ngadegake Salone del Designer, nggawa tujuan nyediyani wadah kanggo pemenang kanggo ngadol rancangane.

WADAH

Perancang Pemenang bisa masang rega adol lan ngatur kontrake kanggo ngadol rancangan kang menang lewat Salone del Designer.

DAFTARAKE RANCANGANMU KANGGO DIDOL

Wadah Salone del Designer iki disediyakake gratis kanggo pemenang, nanging mung rancangan sing menang kang bisa didaftarake.


Niliki Salone del Designer ing Kene

----Design Mega Store

DESIGNMEGASTORE

Ing DesignMegaStore, perancang pemenang lan perusahaan bisa ngadol rancangan utawa produk apa wae, ora mung sing menang.

GRATIS KANGGO PEMENANG

DesignerMegaStore biasane njaluk biaya pendaftaran 500 €, nanging layanan iki kasediya gratis kanggo kabeh pemenang.

KOMISI 0%

DesignMegaStore iki ora mung gratis kanggo pemenang, nanging uga ora njaluk komisi saka rancangan sing payu.


Niliki Design Mega Store

----Press Releases

MELU TENDER RANCANG

Ora mung ngedol rancangan; nanging uga melu tender rancangan kanggo urun pendapat marang rancangan lan produk khusus, layanan lan liyane kanggo panuku internasional.

NGADOL LAYANAN TINGKAT-DHUWUR

Apa panjenengan produsen? Wenehana rego marang panuku gedhe kanggo mbalikake rancangan lan solusi manufaktur. Apa panjenengan perancang? Temukake pesenan saka kalangan dhuwur.

LAYANAN EKSKLUSIF

Jaringan BuySellDesign iki eksklusif kanggo Pemenang Penghargaan Desain A' sing karep nyediyani layanan marang klien ing donya.


Niliki BuySellDesign

----Design Creation----
Design Creation

BUKTI PANYIPTAAN

Apa bisa panjenengan mbuktekake yen panjenengan iki tenan perancang asline karyane? Sertifikat Bukti Panyiptaan saka A' Design Award bisa mbantu.

DISTEMPEL LAN DITANDATANGANI

Dokumen Bukti Panyiptaan iki ditandatangani lan distempel kanggo mbantu mbuktekake yen ing titi mangsa kuwi, panjenengan nduweni konsep rancangan.

GRATIS & GAMPANG

A' Design Award nyediyani dalan gampang kanggo entuk bukti panyiptaan iki, gratis kanggo kabeh peserta. Monggo dicatet yen iki dudu paten.


Niliki Design Creation kanggo Luwih Mangerteni

----Design PR

LAYANAN PR

A' Design Award nyediyani akeh layanan public relation (humas) kang gratis kanggo para pemenang lewat DesignPRWire.

ING BURI ALING-ALING

Ora namung digital, saindhenging taun, DesignPRWire teka menyang pameran perdagangan lan ngenalake pemenang marang perusahaan perancang.

NYAMBUNGAKE KARO PERS

Karo layanan kaya persiapan lan panyebaran press release, kang uga gratis, A' Design Award ningkatake sambunganmu karo pers.

----Press Releases

PERSIAPANPRESS RELEASE

A' Award nyiapake press release kanggo kabeh rancangan kang menang, uga ngidini pemenang ngunggah palepasane dewe ing panggone kitha iki.

PANYEBARAN PRESS RELEASE

Kaben press release disebarake dening DesignPRWire marang akeh anggota-anggota pers kalebu media tradisional lan digital.

GRATIS LAN RESOLUSI GEDHE

Layanan persiapan lan panyebaran press release kasediya kanggo kabeh pemenang otomatis lan tanpa biaya.


Niliki Design PR Wire

----Design Interviews

DESIGN INTERVIEWS

A' Award nerbitake wawancara karo perancang kang menang ing Design-Interviews.com, layanan iki gratis kanggo kabeh pemenang.

DIPILIH DENING PERS

Wawancarane uga kaseadiya ana ing Situs WebA' Design Award lan uga bagiane saka Kit Pers kang disebarake marang anggota-anggota media.

DIGUNAKAKE MANEH DENING PERS

Wawancarane uga disediyakake kanggo ndorong panggunaane tanpa nggawa jenenge A' Design Award, lan wawancara kang asli iki uga mbantu anggota pers nulis artikel luwih cepet.


Design Interviews

----

DIRANCANG KANGGO PERANCANG

A' Design Award iki dirancange tansah karo eling marang perancang, saliyane layanan-layanan liyane, program kasetyaan digawe kanggo pemenang anugera.

PROGRAM

Distinguished Designer Program iki program kasetyaan kang ngelimpahake manfaat unik ing saben tingkat kanggo perancang pemenang.

KARTU

Distinguished Designer Card nyediyani kortingan ;lan tawaran gratis dening A' Design Award, lan mitra.


Ndaftar ing Distinguished Designer Program

----Press

PANEL KONTROL PERS

A' Award nyediyani panel kontrol unik kanggo anggota pers, anggota pers kang diakui bakal entuk kontrol lan pigunan kang gedhe.

MBANTU PERS

Fungsi utamane kuwi sawetarane: ngajak wawancara karo pemenang, ngunduh kit pers kanggo pemenang ing kwalitas gambar kang resolusine gedhe, lan liyane.

LAN PEMENANGE

Anggota Pers uga bisa ngunggah artikel ing format PDF, kanggo terus ngelacak kesenengane, lan liyane. Perancang bisa ndelok katertarikan lan unduhane pers.


Mangerteni Babagan Akses Pers

----Profile

LAMAN PROFIL

A' Award nyediyani laman profil kang unik nengndi para perancang bisa ngunggah gambar, njuk kabeh anugrahe bakal terdaftar.

GAMBAR RESOLUSI GEDHE

Gambare para pemenang ing resolusi gedhe karo logone perusahaan saka perancang iki kasediya kanggo diunduh dening anggota pers.

NGUNDUH ING RESOLUSI GEDHE

Saliyane gambar profil, perancang bisa ngunggah gambar lan foto tambahan (rancangan, foto studio, logo perusahaan, lan liyane), kanggo pers.


Rancangan Pemenang Anugerah

----Security

KAAMANAN TEKA NDISIK

Kaamanane pendaftaraanmu, data pribadi lan rancanganmu iku paling penting kanggo A' Design Award and Competition.

SECURE HASH ALGORITHM

Data pribadimu kabeh disimpen dening algoritma SHA lan sanadyan kitha ora ngerti tembung kuncine. Mangkono, koneksi iku diamanke nganggo SSL.

KUNCI PRIVASI

A' Award ora pernah mbagekake data personalmu marang penerbit liyane, aken ngadol dewe. Sateruse panjenengan kedah nganggo kunci privasi kanggo rancangane panjenengan.


Mangerteni Maneh Babagain Pengamanan ing A'

----Media Network

JARINGAN MEDIA A'

A' Design Award nggunakake media anyar, lan nggawe akeh situs web kanggo ngrambah pengguna kang luwih akehh.


Niliki A' Awarded Designs

DIOPTIMALKE KANGGO PENELUSURAN

Situs web Jaringan Media A' Design Award dioptimalke supaya metu ing Search Engines supaya visibilitase pemenang keangkat.


Niliki Pemenang Penghargaan A'

SUMBER KANGGO ANGGOTA PERS

Situs Jaringan kuwi mung nampilake rancangan & perancang pemenang, ora luwih, lan uga sumber inspirasi lan kabar kang bagus.


Niliki Visit Design Mag Winners' Showcase

----World Design Rankings - Represent Your Country

JARINGAN PANYEBAR

A' Design Award and Competition minangka tambahan saka rancangan, blog seni lang arsitektur paling apik ing donya, nyebarake kabar lewat jaringan media desain.

JARINGAN MEDIA DESAIN

Kabare panjenengan disebarake lewat papat jaringan utama, kasijine media desain, keloro IDDN, ketelu CXDN, lan kepapat DesignPRWire DB.

NYEBAR LUWIH CEPET

Yen akeh kabar nyambugake marang rancanganmu, iki nambah kepestiane kadudukan rancanganmu sing menang metu ing penelusuran, nggawe dampak positif.

 
----World Design Rankings - Represent Your Country

DESIGN MEDIA

A' Design Award nduwe database saka ewonan blog rancangan, jurnal, majalah, lan publikasi liyane, ndelok sebagean daftare ing Desain Media.

Niliki Design Media

JARINGAN IDNN

International Design News Network (Jaringan Kabar Desain Internasional), kawujud saka 50+ situs, nggawa kabare pemenang marang penontone: penggemar rancangan lan panuku.

Niliki IDNN.ORG

JARINGAN DXGN

Jaringan Desain DXGN iki kawujud saka 50+ jurnal desain, majalah, lan blog kang uga mbagekake woro-woro kanggo pemenang marang penonton.

Niliki DXGN.ORG

----Designer Rankings

PERINGKAT PERANCANG

A' Design Award and Competition nerbitake Designer Rankings (Peringkat Perancang) kang gampang diakes dening masyarakat lan media.

10 PERANCANG ING PALING NDHUWUR

Peringkat iki nampilake jumlah penghargaan kang dimenangake dening saben perancang lan peringkat total. Perancang ana ing 10 sing paling dhuwur, 100 sing paling dhuwur, kedah diakses.

PANGGONANMU WIS DIPESEN

Peringkat Perancang mung nglebokake Pemenang A' Design Award lan layanan iki gratis disediyakake kanggo kabeh pemenang.


Niliki Peringkat Perancang

----World Design Rankings - Represent Your Country

WORLD DESIGN RANKINGS

A' Design Award and Competition nerbitake World Design Ranking (Peringkat Rancangan Sejagat) kang ngrengking negara-negara miturut peserta sing oleh penghargaan.

PRESTIS LAN KAORMATAN

Saben negara banjur ndaftarake perancang, seniman, lan arsitek sing palig apik ing negarane, lan kanggo saben pemenang, uga bakalan ngangkat skor negarane.

SING PERTAMA LAN SAWIJINE

WDR - World Design Rankings (Peringkat Rancangan Sejagat) iki sistem pemeringkat sing pertama lan sawijine kanggo rancangan ing akeh disiplin.


Niliki World Design Rankings

* Wakili Negaramu ing WDR - World Design Rankings.
----Register----Distinguish with Design

MBEDAKAKE RANCANGAN

A' Design Award and Competition menehi lisensi Tanda Rancangan Bagus marang pemenang A' Design Award, gratis, kanggo rancangan sing menang salawase.

TANDA RANCANGAN BAGUS

Logone nampilake URL lan laman Tanda Rancangan Bagus iki njelasake tanda iki, lan ngopo dihadiahke marang rancanganmu.

NINGKATAKE PENJUALAN

Wis dilaporake dening institusi riset pasar utama yen pelanggan kuwi luwih seneng produk kang wis ana tandane "rancangan apik".


Niliki Tanda Rancangan Bagus

* Mbedakake lewat Rancangan. Tandani Rancanganmu supaya unggul. Gunakake Logo Rancangan Bagus utawa Logo pemenang A' Design Award.
Monggo dicatet yen Logo Rancangan Bagus iki mung digawe lan mung digunakake sawise pameran.
----Club Memberships

KLUB PEMENANG

Pemenang A' Design Award and Competition bisa melu "Prime Clubs" kang eksklusif lan mung kanggo sing diundang, kang nyediani kesempatan jaringan luwih akeh kanggo para pemenang kanggo srawung karo profesional liyane.

DUKUNGAN & IJOL-IJOLAN

Pemenang bisa ngakses forum klub kanggo ijol-ijolan informasi, oleh dukungan internasional kanggo inisiatif, utawa ngakses lan nanggepi marang tender lan tawaran rega sing dikirimke dening anggota liyane.

UNDANGAN KLUB

Kesempatan melu salawase lan undangan eksklusif uga disediyani gratis kanggo kabeh pemenang A' Design Award. Anggota klub ditampilke ing indeks anggota lan oleh keuntungan keanggotaan.


Nemokake A' Prime Clubs

* Exclusive Prime Clubs. Jaringan kanggo Pemenang Penghargaan. Melu ing klub rancang internasional, nyaranake gagasan lan kebijakan.
----Club Memberships

AIBA

Alliance of International Business Associations. Keanggotaan gratis kanggo asosiasi, organisasi, institusi, lan klub pemenang penghargaan.

ISPM

International Society of Product Manufacturers. Keanggotaan gratis kanggo perusahaan lan produsen pemenang penghargaan.

IBSP

International Beurau of Service Providers. Keanggotaan gratis kanggo bisnis lan institusi pemenang penghargaan ing sektor ekonomi tersier.

----Club Memberships

IAD

International Association of Designers. Kesempatan Keanggotaan gratis kanggo anggota A' Design Award.

ICCI

International Council of Creative Industries. Keanggotaan gratis kanggo bisnis lan institusi kreatif pemenang penghargaan.

IDC

International Design Club. Keanggotaan gratis kanggo kantor-kantor arsitek, workshop seniman, lan studio perancang pemenang penghargaan.

----Winners' Manual

WORLD DESIGN INDEX

World Design Index iku direktori kanggo kabeh perancang terkenal ing donya. Mlebu Daftare World Design Index iki gratis kanggo anggota ICCI. Keanggotaan ICCI iki gratis kanggo pemenang A' Design Award.


Niliki World Design Index

PRESS-KIT.ORG

Website Press-Kit.org nampilake media kit saka perancang sing entuk penghargaan secara apik, narik perhatian pers sing nggoleki gambar-gambar resolusi gedhe.


Niliki Press-Kit.Org

DESIGNER OF THE YEAR

Iki gagasane IAD - International Association of Designers, Designer of the Year iki program gratis, terbuka kanggo pemenang penghargaan sadurunge, senior, sing wis 40 utawa luwih tuwa.


Niliki Designer Of The Year

----Winners' Manual

PANUNTUN PARA PEMENANG

A' Design Award and Competition nyediyani panuntun khusus kanggo para pemenang, njelasake langkah-langkah sing perlu di lakoni sawise pengumuman.

KANG BISA DILAKONI SABANJURE

Pedoman "What to do Next" (Apa Sing Kudu Dilakoni Sabanjure) kanggo para pemenang nyediyani tips khusus supaya ngasilke dampak kang maksimal kanggo menangake the A' Design Award.

PANYIMPENAN DOKUMEN

dokumen pedoman biasane wis dicetak lan termasuk ing Kit kanggo Pemenang, nanging uga kasediya kaggo diunduh.


Niliki A' Documents Repository

----Design PR

ICS

ICS iku International Consumer Satisfaction System for Quality of Services. Pemenang A' Awarde entuk kortingan kanggo biaya pendaftaran

QIS

QIS iku International System for Quality. Produk dadi sing oleh penghargaan entuk kortingan kanggo biaya pendaftaran.

GQMS

GQMS ikuGlobal Quality Management System kanggo Perusahaan. Perusahaan pemenang A' Design Award bisa ndaftar nganggo kortingan biaya.


Niliki GQMS Global Quality System

----Services

LAYANAN EVALUASI CEPET*

Nyinaoni kasil pencalonanmu in 72 jam, 3 anggota dewan juri bakal mbiji rancanganmu, mbandingake skor karo rata-rata taun sadurunge.


Mangerteni Maneh Babagan Layanan Evaluasi Cepet

LAYANAN FOTOGRAFI*

Olehana Layanan Fotografi Profesional kanggo mbantu panjenengan nampilake produk ben luwih apik. Penyerahan kanggo Penghargaan uga wis termasuk.


Mangerteni Maneh Babagan Layanan Fotografi

LAYANAN VISUALISASI*

Gawe tampilan karyamu luwih bagus, panjenengan bakal ilustrasi karya, renderan, utawa fotografi tergantung kahanane.


Mangerteni Maneh Babagan Layanan Visualisasi

* Iki wis dadi kewajibane kitha nyatet yen kaben layanan kasebut neng nduwur mau kuwi layanan tambahan sing disediyani yen dikarepke.
Migunakake layanan-layanan iki ora ana pengaruhe marang kesempatan panjenengan menang ing A' Award.
----Support

DUKUNGAN KANG ORA ONA SAINGANE

Minangka dadi peserta, panjenengan bisa wae butuh dukungan ora mung wektu sayembara, nanging uga sawise dadi pemenang. A' Award nyediani dukungan 7/24 kanggo kabeh peserta.

LAMAN FAQ

Laman The Frequently Asked Questions and Answers (Pitakonan sing Sering Ditakonke lan Jawaban) nyuguhake atusan pitakonan kang sering ditakonke kang tansah dianyari.

LAMAN HAQ

Laman The How to Questions and Guidelines (Cara Njawab Pitakonan lan Pedoman) nyuguhake penjelasan cara-cara umum lan nyediani tips kanggo para peserta.


Niliki Laman FAQ

----Preliminary Judging

PENJURIAN AWAL

Saben rancangan sing diunggah oleh penjurian awal gratis saka A' Design Award and Competition. Bisa entuk skor 0 (paling elek) nganti 10 (paling apik).

PROSES

Salah sijine dewan Juri saka penjurian awal mriksa pendaftaranmu, banjur menehi saran-saran kanggo ningkatke presentasi rancanganmu.

DITAMPA UTAWA DITOLAK

Rancanganmu bisa wae ditampa utawa ditolak, yen ditolak, panjenengan disaranke nggarap perobahan-perobahan sing diperlukake sadurunge nyalonke rancanganmu.


Mangerteni Babagan Jadwal Sayembara

----A' Design Award at Social Media

A' AWARD @ SOCIAL MEDIA

A' Design Award & Competition melu berperan ing media sosial lan uga ing obrolan kanggo nyusulake pesenmu.


Gabung ing Facebook

FENOMENA

Selaras karo sing diomongke para pakar, media sosial iku media anyar kanggo ngrambahh pelanggan kang prospektif lan kanggo nyambungake marang klien-klien.

KITHA UGA KLEBU

opo wae mediane, , A' Design Award iki siap nggawa pesenanmu nganti adoh kanggo nulungi panjenengan entuk penonton kang luwih akeh.


Follow @adesignaward ing Twitter

*Pemasaran Anyar iku sakjane urusan hhubungan, dudu mediane.
Tujuane media sosial iku kanggo ngubah pelanggan dadi pemasar sukarelawan.
Cap iku wis ora meneh apa sing kitha andhakake marang pelanggan - iku sakjane apa sing para pelanggan andakake marang wong liyane.
----Preliminary Judging

STUDI KASUS

Minangka bisnis, panjenengan uga wis ngetokake duwit kang akeh kanggo iklan, panjenengan uga wis ngerti rego lan keuntungan kanggo publikasi.

OLEH KETENARAN

Menang ing A' Design Award bisa njagakake panggon ana ing editorial kang isih tradisional lan anyar, lan media sosial, uga bisa dadi publikasi gratis.

DIIKLANKE

Karo Layanan PR, Tawaran Persiapan lan Distribusi Press Release lan Jaringan Iklan, panjenengan bakal oleh kasil luwih akeh saka investasi awal.

* Studi Kasus kanggo Return on Investment. Rancangan sing menang gedhe kesempatane ditampilke ing majalah-majalah, blog, utawa e-zine.
ROI (Return on Investment): Gampang Diitung: Yen rancangane ditampilke ing majalah, sanajan mung siji, rancangan kuwi kudune bisa ditampilke manehh, panjenengan wis entuk meneh investasi awal.keh perancang kang oleh publikasi ing koran-koran nasioal, majalah, e-zine, lan blog tenar, bisa ngasilke bathi nganti 500% saka investasi awal lewat iklan sing padha.
----Preliminary Judging

MELU GRATIS

A' Design Award and Competitions nawarake loro program kang nyediani kesempatan kanggo siswa kanggo melu sayembara secara gratis.

PROGRAM NYARANAKE BAKAT

Dening melu program iki, panjenengan bisa oleh tiket mlebu gratis lan kaos A' Design Award and Competition merga nyaranake perancang liyane.


Program Nyaranake Bakat

PROGRAM DUTA DESAIN

Siswa kedah ndaftar kanggo dadi Duta Desain, dening nampilake tugas kang gampang, siswa bisa menang tiket gratis.


Program Duta Desain

* Program-Program iki mung kanggo siswa universitas aktif. Siswa bisa entuk nganti telu (3) tebusan biaya.
Terbatas kanggo siji (1) Duta per Universitas.
----Design PR

DESIGN ENCYCLOPEDIA

Njelasake rancangan. Mbagekake pengetahuan praktik lan isu-isu rancangan karo wong liya lewat nulisake pengalamanmu ing design-encyclopedia.com

KONEKSI DESAIN

Melu ing Wadah Jaringan Desaine A' Design Award & Competitions' Design Networking Platform kanggo nggayuh klien, pelanggan, perusahaan, utawa perancang sing luwih akeh.

JOBS DESIGNER

Bisnis bisa golek perancang-perancang pemenang penghargaan sing lagi golek kerja. Perancang pemenang penghargaan bisa nelusuri tawaran lan posisi kerja.


Tilik Jobs Designer

----Register----Preliminary Judging

PAKET NOMINASI KANG AKEH

A' Award nawarake paket pencalonan kang akeh lan dikorting kanggo bisnis sing kepengin nglebokake karya ing jumlah gedhe.


Nominasi ing Jumlah Gedhekanggo Bisnis

KORTINGAN NOMINASI

Kortingan iki kasediya kanggo Pusat Pendidikan, Universitas, lan Asosiasi. Kortingan khusus uga kasediya kanggo pemenang sadurunge.


Kortingan Nominasi kanggo Institusi

INVOICE

Inovice kasediya online kang bisa diunduh sawewtara wektu. panjenengan kedah nggunakake invoice kanggo ngurangi pajak pembayaran.


Ngunduh Invoice ing Kene

* Paket nominasi jumlah gedhe kasediya kanggo perseroan, perusahaan, bisnis, uga kanggo perancang lan arsitek.
Kortingan luwih lanjut ing jumlah gedhhe kasediya kanggo institusi, asosiasi rancangan, universitas, lan pemenang sadurunge.
---- Preliminary Judging

KATEGORI SAYEMBARA

A' Design Award & Competition iki nampilke akeh banget kategori sayembara kanggo ngrambah penonton seakeh-akehe lan nyediani panggon kanggo para perancang kanggo saingan secara internasional.

KOK AKEH BANGET KATEGORINE?

Riset nunjukake rego lan nilai saka penghargaan iku bakal mundhak kenceng merga efek network.


Efek Network A' Design Award

KARYA KONSEP UTAWA DADI

A' Design Award nampa karya kang isih konsep, rancangan, utawa proyek dadi sing wis ana ing pasaran.


Kategori A' Design Award

* A' Design Award nampilake kategori sayembara rancangan kang universal, mapan, lan inklusif.

Kanggo ndelok kabeh kategori sayembara rancangan, klik ing kene.

----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging----Preliminary Judging---- Award Presentation

A' DESIGN AWARD

A' Design Award iku ora mung kanggo peserta, nanging uga kanggo sponsor lan penyelenggara, moggo diwaca presentasine saka perusahaan iki kanggo luwih mangerteni maneh.

ISI

Presentasine iki njelasake A' Design Award kanggo Peserta, Sponsor, lan Penyelenggara secara rinci.


Presentasi Penghargaan (PDF)

NGUNDUH PRESENTASI

Presentasi Perusahaan A' Design Award & Competitions' bisa diunduh ing format powerpoint kanggo disinauni.


Presentasi Penghargaan (PPT)

----No furher fees

NGORMATI RANCANGAN

A' Design Award ngormati perancang lan perusahaan rancangan. Kit kanggo pemenang A' Design Award winners dibagekake secara gratis kanggo kabeh pemenang.

PAKET PEMENANG

Pemenang A' Design Award nampa paket lan layanan, barang lan piranti eksklusif kanggo ngerayakake kemenangan.


Paket Pemenang Penghargaan

ORA ANA BIAYA TAMBAHAN

ora ana biaya tambahan kanggo para pemenang kanggo njupuk hadiahe utawa kanggo nggunakake logo pemenang.


Ngunduh Presentasi Perusahaan (PPT)

----Vision, Mission, Action

NYALON YEN GELEM

Ngunggah rancanganmu, nganyari profilmu lan nglebokake rincian rancanganmu lan srawung karo panggon iki ora berarti ngiket panjenengan kanggo nyalonke rancanganmu. Panjenengan bisa ndaftar & nganyari profil dina iki, nyerahke rancangan sesuk lan nyalonake karya kapan wae.

OLEH BUKTI PENCIPTAAN

Panjenengan bisa oleh bukti penciptaan lewat wadah A' Design Award and Competitions', Layanan Proof of Creation iki disediakake kanggo kabeh pengguna kang terdaftar lan uga panjenengan ora perlu nyalonake rancangan supaya layanan iki gratis. Iki gratis kanggo kabeh, pemenang lan non-pemenang.

OLEH PENJURIAN AWAL GRATIS

Yen Ndaftar lan nglebokake rancangan menyang A' Design Award and Competition, anggota penjurian awal bakal mbiji rancanganmu lan nyaranake kursus lan umpan balik kang konstruktif kanggo ndandani presentasi rancanganmu.

----Register----Join

CARANE MELU LANGKAH #1

Daftar ing A' Design Award. Isi jeneng lan email. Ojo lali maca syarat lan kondisi ndisik.


Daftar ing A' Design Award

CARANE MELU LANGKAH #2

Mlebu ing A' Design Award. Unggah rancanganmu saka kontrol panele peserta sing katon sawise mlebu.

CARANE MELU LANGKAH #3

Calonake rancanganmu kanggo A' Design Award & Competition. Yen ana saran saka dewan juri, uga dituruti.

----

DAFTAR A' AWARD

Aku Setuju karo Syarat & Kondisi

 

Babagan |Mlebu
     
     

MLEBU MENYANG A' AWARD

Durung Kedaftar?