Daftar Saiki

Ndaftar | Mlebu

Ringkesan Anugerah

Pambuka ringkes kanggo anugerah rancang lan sayembara paling apik ing donya.
Ringkesan Anugerah Rancang


Vision, Mission, Action

ANUGERAH RANCANG

A' Design Award and Competition iku sayembara rancang paling gedhe ing donya ingkang menehi hadiah kanggo rancangan-rancangan sing paling apik, konsep rancang lan produk & layanan. A' Design Competition punika dipun atur tahunan lan nampi partisipasi peserta saka ngendi wae. Produk maujud konsep lan desain dadi, loro-lorone kabeh bisa dikirimke. Tujuan utama sayembara iki kuwi kanggo nggawe publikasi, ndorong PR lan kesempatan ngiklanke pemenang-pemenang anugerah sekalian ndukung kabudayaan rancang global, menehi sembulih kanggo para peserta amrih ngasilke rancangan-rancangan kang unggul kanggo masa depan sing luwih apik.

KATEGORI ANUGERAH

A' Design Award & Competition iku diatur miturut macem-macem katgori. saben kategori sayembara rancang nduwe ringkesan khusus, dewan juri lan kriteria evaluasi sing beda-beda supaya kabeh pengajuan dibiji nganggo cara kang adil. Kategori ana ing A' Design Award iki bisa di ringkes dadi 4 judul: 1. Sayembara Rancang Industri, 2. Sayembara Rancang Grafis, 3. Anugerah Arsitektur lan Rancang Interior, 4. Anugerah Seni lan Teknik. Daftar khusus kanggo saben kategori sayembara rancang kabeh mau kasedhiya ing kene.

Carane Ndaftar

Pendaftaran kanggo A' Design Award & Competition iku gampang nanging mbutuhake sawetara langkah ana ing ngisor iki. Panjenengan perlu ndaftar lan mlebu menyang laman web A' Design Award. Sawise mlebu, panjenengan kedah bisa ngakses "Control Panel" kanggo ngunggahake lan nyalonake desain lan proyek.

 

Lakoni langkah-langkah iki:
1. Daftar.
2. Mlebu.
3. Unggah Rancangan.
4. Nyalonake.

KEUNTUNGAN KANGGO PEMENANG

• Kampanye PR ingkang jembar • Persiapan Press Release • Penyaluran Press Release • Dikenalake lewat Majalah • Dikenalake lewat Blog • Woro-Woro ing Newsletter • Tropi Anugerah • Sertifikat Pemenang • Sertifikat Pameran  • Emblem Pemenang • Logo Sayembara • Tandha Rancangan Apik • Sertifikat Peserta • Content Syndication: IDNN & DXGN • Statistik Sayembara • Lembar Skor • Publikasi Buku Taunan • Undangan Gala-Night • Buku Tahunan Saben Taun • Pameran Proyek-Proyek kang Kepilih • Catetan Saka Dewan Juri • Layanan Kanggo Pemenang • Pilihan Kanggo Ngedol Rancangan sing Dimenangake • Sales Listing Kanggo Produk sing Dimenangke • Disertaake ana ing Rangking Desainer • Disertaake ana ing Peringkat Rancang Sejagat • Dokumen Kanggo Bukti Kreasi  • Buku Panuntun kanggo Pemenang • Penyertaan ana ing Jaringan Bisnis • Pemasaran lan Konsultansi • Undhangan mlebu Klub Unggulan• Press Kit Platform. Mangerteni keuntungane pemenang anugerah

BIAYA PENCALONAN

Pencalonan kanggo A' Design Award and Competition iku kena biaya pendaftaran kanggo saben pencalonan. Biaya Pencalonan iku ganti miturut tanggal pengajuan; luwih murah yen ndaftar disik tinimbang yen wis pungkasan. Uga penting kanggo dicatet yen iki ora padha karo ANUGERAHH rancang liyane, ora ana biaya liyane yen panjenengan menang sayembara. Mangerteni babagan biaya lan pembayaran sing luwih lengkap.

Kanggo Perusahaan lan Para Profesional: Perusahaan bisa pesen paket pencalonan ing jumlah gedhe kanggo ndaftarke produk-produk nganggo rega kortingan.

 

Kanggo Pemain Amatir lan Siswa: Ana program khusus kanggo pendaftaran sing dikorting utawa gratis, kayata Award Scholarship utawa Design Ambassador Program.

MANGERTENI LIYANE

Mangerteni A' Design Award and Competition kang luwih lengkap:

 

Sinau babagan
1. Dewan Juri.
2. Pemenang.
3. Wates Wektu.
4. Pemasukan.

5. Syarat.
6. Kalayakan.
7. Kontak.
8. Pendaftaran.
9. Kategori Anugerah.
10. Publikasi.

11. Panjadwal.
12. Tropi Anugerah.
13. Kit kanggo Pemenang.
14. Press Kits.
15. Pitakonan.

Supaya dicatet menawa A' Design Award & Competition, syarat sayembara, syarat kanggo pemasukan, komunikasi karo peserta lan informasi kang luwih lengkap babagan acara iki namung ana ing basa Inggeris. Mula nalika ndaftar PENGHARGAAN, kitha ngusulake panjenengan makaryakake penerjemah utawa asisten kang ngerti basa Inggeris kanggo mbantu panjenengan nyalonake karya-karyane.
----Register----