Daftar Saiki

Ndaftar | Mlebu

KATEGORI

A' Design Award and Competition iki diatur miturut macem-macem kategori anugerah kang umum.
Kategori Anugerah Rancang


Vision, Mission, Action
ANUGERAH RANCANG FURNITUR, BARANG DEKORASI LAN PIRANTI OMAH
Kursi, Meja, Bangku, Lincak, Sistem Lenggahan, Perabotan, Bagean Furnitur, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANG UNIVERSAL LAN GAMPANG PENGGUNAANE
Produk kang Gampang Digunakake, Proyek kang Sifate Bisa Diakses, Produk kag Ramah karo Pangguna, Jasa, lan Liyo-Liyane
ANUGERAH RANCANG MOBIL LAN MOTOR BERBASIS DARATAN
Mobil, Trek, Pikep, Bus, Mobil Sport, Piranti Kendaraan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KEMASAN
Kemasan Panganan, Peti, Bungkus, Paket, Kaleng, Botol, Tas, lan Liyo-Liyane.

ANUGERAH RANCANG KERAMAHTAMAHAN, PLESIRAN, LELUNGAN LAN PARIWISATA

Penginepan, Restoran & Bar, Taman, Pesawat, Hotel, Pelayaran, Akomodasi, lan Liyo-Liyane.

ANUGERAH RANCANG PERTANIAN, PERKEBUNAN, LAN PERIKANAN
Rancang Pertanian, Rancang Perkebunan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ARSITEKTUR, BANGUNAN LAN STRUKTUR
Omah, Sekolahan, Hotel, Sarana Olahraga, Jembatan, Gedung Konvensi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG FUTURISTIK
Produk Mangsa Ngarep, Alat Mangsa Ngarep, Jasa Mangsa Ngarep, Kutha Mangsa Ngarep, Konsep Rancang kang Futuristik, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KEDIRGANTARAAN LAN PESAWAT
Motor Mabur, Balon, Pesawat Gedhe, Helikopter, Helicopters, Rotorcrafts, Turbojets, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG FESYEN, RASUKAN LAN SANDANG
Busana, Jaket, Topi, Tas, Rasukan Terusan, Kaos, Dasi, Sarung Tangan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ILMU SOSIAL LAN ADAT
Ekonomi, Sosiologi, Psikologi, Psikologi Sosial, Ilmu Politik, Antropologi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MULTIDISIPLINER LAN INTERDISIPLINER
Proyek Rancang Multidisipliner lan Interdisipliner lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK LAN PROYEK PENERANGAN
Obor, Lampu Tembok, Anglo, Neon, Lampu Latar, Lampu Gantung, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ILMU ALAM LAN MATEMATIKA
Biologi, Astronomi, Kimia, Ilmu Bumi, Fisika, Ilmu Hayat, Matematika, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MANUFAKTUR LAN EKSTRAKSI SUMBER DAYA INTI
Proyek Rancang Manufaktur lan Ekstraksi Sumber Daya Inti lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK DOLANAN, PERMAINAN, LAN KASENENGAN
Boneka, Miniatur, Dolanan Bayi, Dolanan anak, Koleksi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ANUGRAH, HADIAN LAN SAYEMBARA
Anugrah, Hadiah, Sayembara, Kontes, Kejuaraan, Medali, Bakat, Dekrit, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PESAWAT RUANG ANGKASA, KAPAL MABUR LAN KENDARAAN ANGKASA
Proyek Rancang Pesawat Ruang Angkasa, Kapal Mabur lan Kendaraan Angkasa, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PIRANTI DIGITAL LAN ELEKTRONIK
Laptop, Telepon Seluler, Komputer, Alat Genggem lan Elektronik, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ACARA LAN PRASTAWA Konferensi, Konvensi, Festival, Simposium, Pameran Dagang, Pagelaran Dagang, lan Liyo-Liyane. ANUGERAH RANCANG GENERATIF, ALGORITMIK, LAN PARAMETRIK
Arsitektur Generatif, Rancang Parametrik, Pakarya Algoritmik, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG INTERIOR LAN PAMERAN
Bar, Restoran, Hotel, Toko, Omah, Gedung Konvensi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PIRANTI OLAHRAGA, PAGELARAN, LAN PLESIRAN
Sepatu bot Bal-Balan, Sepatu Bal-Balan, Lempar Cakram, Bal, Timbangan, Alat Olahraga, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MEDIA DIGITAL LAN SIARAN
Bloging lan Media Sosial, Siaran, Podcasting, Buletin, lan Liyo-Liyane.

ANUGERAH RANCANG KENDARAAN MOBILITAS LAN ALAT TRANSPORTASI

Pit, Mobil, Pit Montor, Seput, Kapal, Perahu, Yacht, Kapal Mabur, Bus, lan Liyo-Liyane.

ANUGERAH RANCANG TEKSTIL, KAIN, POLA LAN SANDANGAN
Tekstil kang Pinter lan Inovatif, Kain, Tekstur, Pola, Sandang, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MEDIA CETAK LAN PUBLIKASI
Media Tradisional, Penerbitan, Media Cetak, Publikasi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ANTARMUKA LAN INTERAKSI
Alat lan Piranti Elektronik Antarmuka, Antarmuka Interaktif, Rancang Web, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SANDANG KANGGO KESELAMETAN LAN PIRANTI PROTEKTIF PRIBADI
Sandang Kanggo Visibilitas Dhuwur, Anti Kebakaran, Anti Adem, Helm, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PROYEK KONSTRUKSI LAN REAL ESTATE
Proyek Real Estate Gedhe Karo Arsitektur sing Total, Interior, Rancang Lansekap lan Sosial.
ANUGERAH RANCANG PIRANTI OMAH
Barang Putih lan Coklat, Oven, Kukas, Kompor, Blender, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK KECANTIKAN, PERAWATAN PRIBADI LAN KOSMETIK
Kosmetik Make-up, Produk Perawatan Kulit, Produk Kecantikan, Lulur, Krim, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ALAT MUSIK
Biola, Viola, Gitar, Trompet, Clarinet, Piano, Drum, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG GRAFIS LAN KOMUNIKASI VISUAL
Simbol, Logo, Tata Aksara, Poster, Buku lan Tata Letak Lembar, Kemasan 2D, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK KIMIA LAN KONSUMSI
Deterjen, Sabun, Bahan Bakar Aditif, Sabun kanggo Ngumbah Gerabah, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO MBANTU TUNA DAKSA LAN TIYANG SEPUH
Rancangan kanggo Tiyang Sepuh, Rancangan kanggo Tuna Daksa lan Produk Dukungan Gesang.
ANUGERAH RANCANG KOMPUTER GRAFIS LAN MODEL 3D
Kriya Digital, Model 3D, Figur 3D, Karakter 3D, Efek Khusus, degan 3D, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SALES, PUSAT KONTAK LAN LAYANAN PELANGGAN
Pusat Sales, Pusat Dukungan Pelaggan, Pusat Kontak, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO KESADARAN PUBLIK, SUKARELAWAN, LAN MASYARAKAT
Kampanye kanggo Masyarakat, Proyek Sukarela lan Rancang Kanggo Kaperluan Sosial.
ANUGERAH RANCANG FOTOGRAFI LAN MANIPULASI FOTO
Foto, Manipulasi Foto, Sesawangan, Gambar Meneng, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO CEPAKAN INGON LAN PRODUK KANGGO KEWAN
Aksesori kanggo Kewan ingon, Cepakan Dandanan, Kandhang, Cepakan Akuarium, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PEMERINTAHAN LAN LAYANAN MASYARAKAT
E-Governance Platforms, Layanan Masyarakat, Subsidi Budaya lan Rancang.
ANUGERAH RANCANG TEKNIK LAN TEKNIS
Produk nganggo Teknik Dhuwur, Skematik, Mekanik, Rancang Teknik Mesin, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO BANKING LAN ALAT KEUANGAN
Produk Keuangan, Layanan Keuangan, Sarana Banking, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO WARISAN KREATIF, RETRO, LAN RAMAH LINGKUNGAN
Rancang sing digawe luwih saka 10 tahun nanging isih katon apik lan modern.
ANUGERAH RANCANG SARANA ILMU PENGETAHUAN, ALAT KESEHATAN LAN PIRANTI RISET
Klinis, Produk Diagnostik, Produk Bio, Proyek Perawatan, Konsep kanggo Terapi lan Bedah, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PERHIASAN, KACA MRIPAT LAN JAM
Kalung, Liontin, Suweng, Ali-Ali, Kaca Mripat, Jam Tangan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO WARISAN BUDAYA LAN INDUSTRI KEBUDAYAAN
Proyek babagan gawean, owahh, pengawetan, restorasi lan perlindungan warisan lan kebudayaan.
ANUGERAH RANCANG FILM LAN ANIMASI
Trailer Film, Film Cendek, Iklan, Kartun lan Animasi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PIRANTI PANGGANGAN, PIRANTI MEJA, PIRANTI NGUNJUK, LAN PIRANTI MASAK
Piranti Landep, Piranti Kaca, Piranti Keramik, Piranti Ngunjuk Teh, Piranti Masak, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KEMEWAHAN
Properti Mewah, Prouduk Eksklusif, Rancang lan Komunikasi Kanggo Layanan Kemewahn, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO PANGANAN, MINUMAN, LAN SENI KULINER
Rancangan kanggo Panganan, Rancangan karo Panganan, Peyuguhan Panganan lan Rancang Kuliner, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK KANGGO BAYI LAN ANAK-ANAK
Produk Bayi, Produk Anak-Anak, lan Liyo-Liyan.
ANUGERAH RANCANG KANGGO TEKNOLOGI MOBILE, APLIKASI, LAN SOFTWARE
Teknologi Komunikasi Mobile, Aplikasi kanggo Komputasi Mobile , Hiburan Mobile Entertainment, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH KANGGO BAHAN BANGUNAN, KOMPONEN KONSTRUKSI, STRUKTUR LAN SISTEM
Material Industri, Komponen lan Material Bangunan, Sistem, Pagawean Pungkasan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG FESYEN LAN LELUNGAN
Tas, Koper, Sabuk, Ransel, Bagasi, Piranti Lelungan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG IKLAN, PEMASARAN LAN KOMUNIKASI
Iklan Berbasis Pertunjukan, Kampanye Gabungan, Pemasaran Gerilya, Skema Hubungan Masyarakat, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SOSIAL
Rancang Berkelanjutan, Rancang Lingkungan, Rancang Keberlanjutan, Rancang Sosial lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MATERIAL SENI, PIRANTI TULIS LAN HADIAH
Material kanggo Nggambar, Dasar Nggambar, Film, Material Struktur, Adesif, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG INDUSTRI KREATIF LAN KEKAL
Manajer, Inovator, Pionir, Pekerja Eksekutif, Arsitek, Pengembang Produk, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH GAGASAN RANCANG
Produk, Jasa, Pengalaman utawa Gagasan Rancang Bisnis, Proyek kang Kreatif lan Menantang, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK PROSUMER, PIRANTI, LAN MESIN
Mesin sing Gawe Mesin, Produk Prosumer, Piranti Prosumer, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SIBERNETIKA, PROSTETIS LAN TEKNIK ALAMI
Kecerdasan sing Digawe, Robot, Sewawangan saka Komputer, Bionik, Siberntika Medis, Sistem kang adaptif, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SENI, KERAJINAN LAN SIAP ANGGO
Rancang Seni Ukir Fungsional, Obyek Seni, Kerajinan, Seni Ukir, Keramik, Sunggingan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK KEAMANAN LAN PENJAGAAN
Kamera Keamanan, Sistem Jaga lan Mindhai, Piranti kanggo Ngawasi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANGGO INOVASI RADIKAL LAN TEKNOLOGI ANYAR
Produk Efektif,Proses, Layanan, Teknologi, Gagasan lan Solusi kang Bisa Ngluwihi Kebutuhan Pasar.
ANUGERAH RANCANG META, STRATEGIS LAN LAYANAN
Strategi Rancang, Manajemen Rancang, Rancang Layanan, Rancang Waralaba, Rancang Strategi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG FURNITUR KAMAR SIRAM LAN PIRANTI SANITER
Bathtub, Bidet, Wastafel, Shower, Urinoir, Kloset, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK KANG WIS KABENTUK
Catetan Kesambung lan Deposit, Portfolio kang Proporsine Tetep, Produk Keuangan lan Mandhapane, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SING ORA DIDUGA
Kategori Produk Anyar, Terobosan, Trendsetter lan Kreasi Unik, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MESIN MANUFAKTUR LAN PENGOLAHAN
Mesin sing Nggawe Barang-Barang, Mesin sing Nggawe Produk Setengah dadi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG TEKNIK, KONSTRUKSI, LAN INFRASTUKTUR
Proyek Konstruksi lan Infrastruktur, Teknik lan Rancang Bangunan, Proyek Teknis, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG INFORMASI LAN TEKNOLOGI
Program lan Software Komputer, Aplikasi Mobile, Plugin, Computer Software and Programs, Kalkulus lan Fungsi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ALAT LAN PRODUK ENERGI
Generator Energi, Alat kanggo Nyimpen Energi, Produksi Energi, Baterai, Adaptor, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG ALAS KAKI, SEPATU, LAN BOT
Sepatu Bot, Sendal, Sepatu, Selop, Sepatu Hak Dhuwur, Sepatu Karet, Sepatu Bot kanggo ing Banyu, High-Tops, Sepatu Mules, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANG MAJU LAN RISET RANCANGAN
Riset Rancang, Makalah Riset, Poster Riset, Kasil Riset, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH ANGKAH BISNIS LAN ANGKAH OPERASIONAL PERUSAHAAN
Angkah Bisnis, Strategi Bisnis, Angkah Perusahaan, Angkahh Operasional, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG AKSESORIS, PIRANTI, LAN MATERIAL
Gagang Pintu lan Laci, Kunci, Fiting, Pemisah, Engsel, Kayu Lapis, Material Furnitur, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KAWULA ENOM
Perancang Enom, Siswa, Perancang Lepas, Seniman Mendatang, Lulusan Anyar, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PIRANTI PROSES INFORMASI
Software Komputer, Prosesor Biologi, Piranti Proses Informasi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANG TERBATAS
Rancangan sing Dikasilke saka 9 tekan 1001 wiji, Rancang Industri Eksklusif lan Digawe Khusus Designs, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MESIN ABOT
Konstruksi, Pertanian, Pertambangan, Perobahan Bumi, Mesin lan Piranti Produksi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG FURNITUR MARGI
Bangku, Palang Lalu-Lintas, Bollard, Pangkalan Taksi, WC Umum, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH KUALITAS LAN INOVASI RANCANG
Rancangan kang Rinci Banget, Produk Dadi kang Rapi, Rancang kang Inovatif Banget, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG SENI PERTUNJUKAN, GAYA LAN SESAWANGAN
Koreografi, Gerakan Tari, Teater, Kostum, Riasan, Rancang Swara lan Panggung, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PERANCANGAN LANSEKAP LAN TAMAN
Rancang Lansekap, Proyek Taman, Proyek Lansekap Cilik lan Gedhe, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG PRODUK SING BERKELANJUTAN, PROYEK LAN RANCANG RAMAH LINGKUNGAN
Proyek Keberlanjutan, Rancang Ramah Karo Lingkungan, Produk kang Bisa Diurai karo Cara alami, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG MUSIK, AUDIO LAN SWARA
Komposisi, Musik Generatif, Rancang Audio, Rancang Swara, Swara FX, Soundtracks, Lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH PERENCANAAN KUTHA LAN RANCANG WILAYAH KUTHA
Perencanaan Wilayah Kutha, Perencanaan Wilayah Kutha kang wis Maju, Zonasi, Sistem Kutha Pinter, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH DESIGN KANGGO X
Rancang kanggo Manufaktur, Jesain Kanggo Pengiriman, Rancang Evolusi, Rancang Operasi, lan Liyo-Liyane.
Anugerah KANGGO NULIS, SASTRA, LAN RANCANG TULISAN
Tulisan, Artikel Jurnal, Sastra, Tulisan Kreatif, One-liner, Berita Pokok, Teks, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH SUMBER DAYA MANUNGSA LAN PROGRAM HR
Program Sumber Daya Manungsa, Skema HR, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH PRODUK LAN WUJUD CETAK 3D
Produk kang DiRancang lan Digawe nganggo Teknologi Teranyar, Produk Cetak 3D, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG KANG LUAR BIASA
Perancang Profesional, Studio Rancang, Agen Rancang, Kantor Rancang, Perusahaan Rancang, lan Liyo-Lyane.
ANUGERAH RANCANG MATERI PENDIDIKAN LAN TRAINING
Materi Pendidikan, Material Training, Kursus, Workshop, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH PRODUK KANG BISA DIBUANG LAN DINGGO SEPISAN
Obyek kanggo Dinggo Sepisan, Produk kang Bisa Dibuang, Piranti lan Alat kanggo Pemakaian Sepisan, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH KANGGO KESREGEPAN LAN KAPINTERAN ING RANCANG
Perseroan, Perusahaan, Pemerintah, Bisnis, Organisasi, Asosiasi, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH RANCANG YACHT LAN KAPAL LAUT
Yacht, Kendaraan Laut, Kapal, Perahu, Kapal Hover, Kapal Selam, lan Liyo-Liyane.
ANUGERAH WEBSITE LAN WEB RANCANG
Website, Latar kanggo Ngarahke, Aplikasi Interaktif, Applet, Piranti Web, Software Cloud, lan Liyo-Liyane.

TEMBUNG KUNCI

Anugerah Rancang
Sayembara Rancang
Kontes Rancang
Pengakuan Rancang
Pemilihan Rancang
Medali Rancang
Hadiah Rancang
Tropi Rancang
Pujian Rancang
Tantangan Rancang
Rancang Kaurmatan
Turnamen Rancang

TAG

Anugerah Rancang
Sayembara Rancang
Kontes Rancang
Pengakuan Rancang
Pemilihan Rancang
Medali Rancang
Hadiah Rancang
Tropi Rancang
Pujian Rancang
Tantangan Rancang
Rancang Kaurmatan
Turnamen Rancang

TEMBUNG-TEMBUNG KANG COCOK

Anugerah kanggo Rancang
Sayembara kanggo Rancang
Kontes kanggo Rancang
Pengakuan kanggo Rancang
Pemilihan kanggo Rancang
Medali kanggo Rancang
Hadiah kanggo Rancang
Tropi kanggo Rancang
Pujian kanggo Rancang
Tantangan kanggo Rancang
Rancang kanggo Kaurmatan
Turnamen kanggo Rancang

----Register----